Long time no see

Igen Igen har jeg været fraværende fra bloggeriet. Der er mange og lange forklaringer og undskyldninger for, hvorfor det er sådan.

Men jeg mistede min mand, Flemming, aka “Elektrikeren”  sidst på sommeren 2016. Ingen sygdom, ingen forvarsel – men pludseligt af en blodprop. Han blev 67 år. Han jobbede i Sverige og var netop hjemkommet dagen før. Han havde brugt nogle timer på at lave regnskab i sit firma, jeg havde brugt timer på vores landbrugsregnskab, og da vi var færdige med det, blev vi enige om at vi skulle have et glas vin, som vi nød i vores udestue. Han var glad og tilfreds, det hele kørte på skinner, og vi planlagde ferie med vores to piger, svigersøn og dejlige børnebørn. Det blev lidt småsent inden jeg gik i gang med aftensmaden og Flemming gik en tur med Knud (vores rottweiler/schæfer blanding på 7 år), der gik lang tid og jeg blev helt irriteret, for vi skulle jo spise, men det var typisk for Flemming, han kunne sagtens blev afledt af et eller andet, der lige kom i vejen.

Til sidst gik jeg ud – og fandt ham lå på fliserne ca. 20 m uden for haven. Ambulancefolkene arbejdede længe med ham – men der var ikke noget at gøre.

Nu er der snart gået 1 år, og jeg er ved at vænne mig til at sige “jeg” og ikke “vi”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *