Jeg havde en Plan

Pludselig kom der gang i planen. Jeg fik en opringning for 14 dage siden, at en bekendt kunne komme og grave jord af for mig, han havde lige et par dage ledige. Han gravede jord af, fik lagt stabil og grus, og så var det jo om at få lagt de fliser.

Jeg fik hurtigt trommet venner og familie sammen og i løbet af kort tid, i pinsen, blev der lagt en gang fliser – og det var ovenikøbet fliser, som jeg har haft stående længe. De har bare stået og fyldt, så det var rart at de kom væk. Det pyntede noget, kan jeg hilse og sige.

Jeg passede de to små drenge, og sørgede for at der var mad og drikke til det arbejdende folk. Vejret var med os, så det gik forholdsvis stærkt.

Dejligt at få hjælp til de tunge projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *