En Hyggelig Stund

Med formiddag overstået med pligterne, kørte jeg til drengenes institution for at hente dem. De er heldigvis i samme bygning, så det er at gå fra vuggestue 30 skridt, og så er man i børnehaven, nemt og godt.

Jeg skulle hente drengene lidt tidligt, de har nogle lange dage, når forældrene er på job. Det er rart for dem at komme tidligt hjem en gang imellem. Begge to var i gang med eftermiddagsmaden, så de fik lidt ro til at spise, inden jeg kom og forstyrrede. Har oplevet, at det hele kan gå op i hat og briller, når man tropper op midt i det hele.

Lidt uheldigt at farmand havde glemt at sige, at det var mormor som hentede, så da jeg kom gående med Emil i hånden, var der flere pædagoger, som liiige skulle høre Carl, hvem det nu var som hentede. Nu er det på plads, og jeg tror jeg har fået hilst på alle pædagoger. Fint at de er obs på fremmede ansigter, at ikke børnene bliver hentet uden at der er tjek på det.

Hjemme var mor netop vågnet fra en lur efter aften/nattevagt. Vi hyggede udenfor, jeg havde købt ærter, som er i særdeles høj kurs. Emil var lidt sløj, så han var pjevset, de var begge trætte og der gik ikke lang tid førend der var skænderier og kævl. Men vi var to til at give dem lidt ekstra opmærksomhed, så det var hurtigt ovre.

Faderen kom hjem, også han var sløj, så efter aftensmad kørte jeg hjemad, for at familien kunne få lidt fred og ro.

Fik facetimet lidt med Yngste, som jobber i Norge. Hun er træt af nattevagter, som hun har haft i godt 3 uger, det er hårdt for kroppen. Men hun kommer hjem på søndag, og vi glæder os alle til at få hende hjem.

4 thoughts on “En Hyggelig Stund

 1. Å det kjenner jeg igjen. Mitt eldste barnebarn, Elen på 4, er ikke alltid like glad om jeg henter henne for tidlig i barnehagen og det må litt godsnakk og list til. Lillesøsteren, Signe på 2, er alltid klar og glad når mormor kommer litt tidlig.
  Barnebarn er en stor gave.

  God helg til deg. Hit kommer jeg snart på besøk igjen.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Velkommen Ingrid, hyggeligt at få besøg fra Norge 🙂
   Ja, det er en stor lykke at have børnebørn. Carl som er 3 år, har også mange ting han lige skal have overstået, førend han er klar til at komme med hjem, især har han en veninde som han har svært ved at forlade 😀 Emil på 2 er altid klar til at komme med og køre bil 🙂
   Jeg kigger over til dig, og glæder mig til at se din blog.
   Velkommen tilbage.
   Bedste hilsener herfra.

 2. Hvor hyggeligt, at du bare kan hente børnebørnene og dermed aflaste den unge familie lidt. Jeg havde stor glæde af mine forældre, da C var lille, og jeg var alene med hende, så jeg ved hvor meget det betyder.

  1. Ja, det er dejligt at kunne hjælpe, når det kniber, og noget nemmere nu hvor børnene er blevet lidt ældre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *