Det bliver godt

Det bliver så godt at få Yngste hjem idag. Hun har været væk i en måneds tid i Norge, hvor hun har jobbet på Hospital som vikar. Flest nattevagter, hvilket har gjort, at hun har brugt dagene på at sove, så hun har ikke været på sightseeing og udforsket det norske denne gang.

Hun var på Grønland i april en måned, Norge en måned i juni og så nu igen 1 måned. Det har været spændende synes hun, men hårdt at være væk fra familie og venner. Så nu glæder hun sig til at komme hjem og så starter hun på ny uddannelse 1. september – anæstesi uddannelsen kalder 🙂 Det har været et stort ønske og nu lykkes det at komme ind (sidst hun søgte, havde hun ikke erfaring nok i intensiv-afd).

Vi har snakket sammen næsten hver dag, når hun havde sovet. Når jeg var inde hos de små drenge, kunne vi facetime. Det er virkelig rigtig dejligt at kunne have kontakt på den måde, så føles det ikke som om vi er så langt fra hinanden.

Jeg husker da min mand og jeg var bosat i Østen tilbage i midt ’80erne, da blev breve skrevet i hånden og vi sendte og modtog 1 gang om ugen. Vi boede 3 timers kørsel fra et posthus som kunne formidle posten. Derfra kunne vi også ringe hjem, men det tog mellem 6-8 timer at få forbindelse, så det var ikke tit vi gjorde det 😀 Så gudskelov for Skype, Mail, SMS og Facetime.

2 thoughts on “Det bliver godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *