Overskuelig Onsdag

Jeg har en onsdag foran mig uden planer (og jeg havde nær sagt pligter). Dvs. lidt pligter har jeg jo, men pligter lyder lidt som en straf synes jeg.

Knud skal jo luftes og hygges om. Katte, høns, gæs og får skal jo også hygges om, så det er jo rare pligter.

Jeg skal en tur i fitness centret i eftermiddag til et eftermiddagshold i zumba – det er bare så rart at få rørt kroppen og brændt nogle kcal af.

Men bortset fra det…. så har jeg ingen planer. Så dagen står åben og klar, og vejret ser fantastisk ud.

Yngste kom forbi igår til frokost. Det var så dejligt at se hende igen. Hun havde masser at fortælle og munden stod ikke stille på nogen af os. Vi havde nogle dejlige timer, indtil hun skulle videre til en fødselsdag.

Jeg havde lavet en vietnamesisk Pho Suppe og da jeg spiser LCHF blev det med shirataki nudler og ikke risnudler, som den oprindelige opskrift egentlig er til.

Jeg havde kogt en oksebouillon på kraftben, og det bliver unægtelig en lækker suppe fremfor bouillonterninger.

Der er så mange gode pho-suppe opskrifter på nettet, så jeg vil undlade at bringe en her. Men helt sikkert en succes her hos os. Det er virkeligt lækker vietnamesisk morgenmads streetfood, som vi nyder både til frokost og aften, og slet ikke så tungt, når der er shiratakinudler i.

 

2 thoughts on “Overskuelig Onsdag

  1. Jeg skal netop lave thai-suppe på lørdag (vi er jo på samme diæt) – jeg har ikke før hørt om de nudler og vil nok gerne prøve. Men … smager de overhovedet af noget som helst? Er det ikke bare fyld?

    1. Shirataki nudler smager overhovedet ikke af noget, og jo det er fyld! – men de er glimrende erstatning for risnudler. Der er ikke mange kcal el. kulhydrater i dem, så det er fine til lav carbo diæten.
      Det er ikke alle som er begejstrede for dem, men jeg synes der er gode. Kan steges eller koges ganske kort. De er bare lidt dyre. Jeg køber dem på nettet, for min kvickly har dem ikke mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *