Langsom Søndag

Sidder her med lidt tømmermænd, så det går lidt langsomt med at komme i omdrejninger. Der bliver hældt en masse vand indenbords for at få kroppen i balance igen 😉

Igår fik jeg hjælp til at få ryddet gammelt halm ud. Det gik der det meste af dagen med. Vi var heldige med vejret, det var solskin og næsten vindstille, så halmen blev smidt på den nyhøstede mark, og jeg brændte det af. Jeg stod derude med en “flammedasker” og sørgede for at ilden ikke rendte fra mig og sidst på eftermiddagen var der kun lidt aske tilbage. Supergodt at få halmen væk, der var rigtig meget faktisk. Halmballer, hvor snorene var knækkede, så de var ubrugelige, derudover var der rigtig meget løst halm, som der jo bliver når halmballer håndteres.

Der er blevet fejet og maskiner er blevet kørt ind, så de står i tørvejr nu, dejligt. Så skønt at nogen gider at bruge en lørdag på at hjælpe. Jeg havde sørget for mad og drikke hele dagen, og aftenen sluttede med god mad og rødvin. Masser af rødvin, deraf det noget tunge hoved idag. Men det var det hele værd 😀  det var en dejlig dag 😀

2 thoughts on “Langsom Søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *