Go’ tidlig morgen

Så er ugen skudt igang med at stå tidligt op. Nu gik jeg også tidligt iseng, så jeg har fået mine 8 timers søvn.

Knud ligger og sover, han er en ægte B-hund, som synes at jeg rumler for meget rundt så tidligt på dagen 😀 , så jeg drikker min kaffe og læser avis, indtil han kommer dappende og skal have mad og tissetur.

Senere på dagen står den på oprydning i fyrrummet, så El-Keld kan komme til at hive gamle ledninger ned, eller i hvert fald kigge på dem. Håber han kommer så tidligt, at jeg kan nå at komme til Yoga i eftermiddag.

Tænk der er kun 3 mdr. til Jul. Hold da op, hvor dette år er gået stærkt og alligevel ikke. For når jeg får kigget tilbage, er der jo alligevel sket rigtig meget.

Det kunne være at jeg skulle få kigget på momsregnskabet. Mens boskiftet er under afvikling er jeg underlagt kvartalsvis momsafregning. Det er nu ikke fordi det er så omstændeligt og stort, men afleveres skal det, og jeg kan ligeså godt få styr på det, så det kan afleveres 1. oktober.

2 thoughts on “Go’ tidlig morgen

  1. El-Keld – haha, det er da godt, at han ikke hedder Skov til efternavn, så var han nok blevet kaldt noget helt andet 😀
    Julen gider vi slet ikke tale om … endnu … jeg synes også, at året er fløjet uforskammet hurtigt afsted i år.

    1. Hehe, Ved faktisk ikke hvad han hedder til efternavn, kunne være så god humor, hvis han rent faktisk hedder Skov til efternavn 😀
      Julen er jeg nu heller ikke klar til endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *