Fedt fedt fedt

Sad her ved middagstid og synes det kunne være så cool, at jeg kunne have en underskrift på bloggen a la den som f.eks. Liselotte har på “Slagt en Hellig Ko“.

Så jeg strøg ind på plugin siden hos wordpress og fandt et plugin hvor det så ud til at kunne lykkes at få en “håndskrevet” underskrift. Ydermere står der at plugin er nyligt opdateret og er kompatibelt med min wordpress version.

Bum, jeg installerer og så står jeg der og kan ikke komme ind på admin. Jeg kan logge ind og jeg kan se indlæg og kigge rundt, men kan ikke 0verhovedet komme ind og skrive indlæg osv.

Pyha, blev lidt hed om ørerne. Skulle så ind og hente drengene, så eftermiddag gik med hygge med dem. Netop hjemkommet, kunne jeg ikke rigtig holde ud at jeg ikke kan komme ind på kontrolpanelet.

Jeg kunne kontakte support, men den danske afd. er lukket for idag, den engelske er dog åben 24-7. Jeg har siddet og tænkt og tænkt. Pludselig gik det op for mig, at selvfølgelig…. Jeg har jo mulighed for selv at kigge ind i maskinrummet bagom bloggen.

Som sagt så gjort…. tadahhh – One.com   (ikke reklamelink 😉 men jeg er tilfreds kunde).. som jeg bor hos, har gjort det nemt. Det er (næsten) idiotsikret. Jeg fandt ind bagom og fik slettet det plugin, som jeg var sikker på havde lavet ravage… og…. here I am.

Men jeg gider ikke dette her med vrøvl med det her… det skal bare køre, skal det!  og det gør det nu 😀

Det var iøvrigt en meget hyggelig eftermiddag med drengene 🙂

PS… Jeg har droppet plugins med signature tilbud 😉

2 thoughts on “Fedt fedt fedt

  1. Du har ret, det er virkeligt frustrerende, når tingene ikke virker. Men synes faktisk at jeg får god hjælp hos support, når jeg ikke selv kan finde fejlen.
   Jeg burde jo nok også meddele WordPress folkene at deres plugin ikke virker, så de kan få kigget på det.
   Bedste hilsener
   Margrethe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *