Så strøg der lige et par måneder

Som tiden går, men den går godt vil jeg lige skynde mig at tilføje.

Godt nok har jeg brugt noget tid på at være forkølelsessløj, med hvad dertil kan komme af irriterende ting.  Det har taget tid at komme ordentligt til hægterne igen, for indimellem har jeg så passet syge børn, og så har jeg fået baciller/virus retur. Men sådan er reglerne åbenbart 😀 – og hvad gør man dog ikke for at hygge med børnebørnene.

Jeg gik også og forsøgte at holde varmen – oliefyret gik jo i alvorligt udu, og jeg gik på jagt på nettet for at finde noget som kan erstatte oliefyr.

Det blev til varmepumpe – for det skal være så nemt som muligt for mig.  Selvom mange har anbefalet pillefyr, tror jeg ikke det er lige noget jeg vil blive glad for rent håndteringsmæssigt. Jeg bliver jo ikke yngre og stærkere med årene (selvom det kunne være rigtig dejligt), så det skal være nemt at håndtere, for jeg vil heller ikke være mere afhængig af hjælp udefra end jeg i forvejen er.

Efter en længere ventetid på levering af varmepumpen, der er åbenbart mange som har fået samme ide ;-), er den endelig installeret og kører som den skal. Det er bare så dejligt.

Længe har jeg kørt med kun brændeovnene (heldigvis har jeg to af slagsen, en i køkkenet og en i dagligstuen) – det varme vand har jeg haft via en el vandvarmer. Så fik jeg “indedelen” til varmepumpen, den blev installeret og kørte så ellers på el, firmaet betaler el regning indtil “udedelen” er leveret og installeret.

Det skete så her d. 22-23 dec.  – nu virker det, og jeg kan tjekke en længe ønsket/ventet post af på ønskelisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *