Godt Nytår!

Håber I kom godt ud af 2017 og godt ind i 2018.

Her havde jeg en meget fredelig Nytårsaften. Jeg passede de små drenge sammen med Yngste. Fyrværkeri er overhovedet ikke i kurs for de små, og tilbringe et døgn i storbyen hvor det brager løs hver hverandet øjeblik var synd. Så det blev til et døgn på landet hos Mormor.

De var begge i seng og sov inden 19.30 – og sov til kl. 06.00. Det var jo fint. Vi havde masser af fyrværkeri at se på, men bragene lød mere som om nogen poppede popcorn, det var jo noget mere fredeligt.

Yngste og jeg spiste lækker mad og drak et glas vin og havde en dejlig aften, vi nåede lige at ønske hinanden godt nytår ved midnat og stod og nød det smukke fyrværkeri over byen i det fine vejr, inden vi gik i seng.

Nytårsdag kom forældrene og spiste frokost inden de kørte alle hjem sidst på eftermiddagen, hverdagen starter jo for store og små.

 

2 thoughts on “Godt Nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *