Om

Jeg hedder Margrethe og er fra 1953 med 2 voksne døtre, 2 små dejlige børnebørn og en rigtig rar svigersøn.

Min mand døde i efteråret 2016. Det er en stor sorg og meget skal bearbejdes endnu, men det går efterhånden rigtigt fint og hjælpen er stor fra Familie og Venner.

Jeg bor på landet omgivet af marker med en å som snor sig gennem landskabet. Jeg har skåret ned på dyrebestanden og har nu 4 får, 6 gæs, 2 høns, 5-8 katte (de er halvvilde og kommer og går som det passer dem 😉 ) og så hunden “Knud”, som er en schæfer/rottweiler blanding med det mildeste temperament og god som dagen er lang.

Jeg elsker at bo her, hvor der er god plads og albuerum. Jeg har en stor have, men har bestemt ikke grønne fingre, så der er mest græs og buske og masser af træer 😉 – det med blomsterbede passer heller helt godt sammen med at en “Knud”, som elsker at grave huller og karte rundt.

Jeg elsker at læse en god bog, sidde med strikketøjet eller symaskinen, stå i køkkenet og diske op med lidt lækkerier for familien og vennerne. Rejse ud og opleve andre kulturer er også i høj kurs. Går også gerne i biografen eller teatret.

Børnebørnene passer jeg glad og gerne. Jeg har en ugentlig dag, hvor jeg henter dem, og vi hygger her til enten de bliver kørt hjem eller forældrene kommer her til lidt mad.

Jeg kan kontaktes på:     margrethe53(snabela)gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *