Bøgerne

Lige siden jeg var en lille pige har jeg elsket bøger. Jeg hentede bøger på biblioteket flere gange om ugen, det var så fedt.

Så voksede jeg op og blev voksen, rejste ud i verden, blev gift og fik børn, og så var der ikke så meget tid, lyst og mulighed for at læse (meget er jo prioritering!).

En lang årrække led jeg også af koncentrationsbesvær, som gjorde at jeg ikke kunne holde ud at læse i længere tid ad gangen.

Jeg har altid haft mange bøger, kogebøger – rejsebøger – fiction – nonfiction – biografier – you name it og jeg havde dem. Samlede på bøger som andre samler på frimærker. Desværre havde vi en brand i huset (tilbage i 2003), som ødelagde mit “bibliotek”. Nu kan man jo få e-bøger, lydbøger og what not… men der ér altså noget hyggeligt og rart ved at have en bog i hånden, så jeg er begyndt at bygge mit bibliotek op igen… Det går stille og roligt og jeg er lykkelig 🙂

Jeg har bl.a. “Havets Katedral” af Ildefonso Falcones, som jeg er igang med at læse..indtil nu er jeg blown away, den er fuldstændig fantastisk, så jeg har også skaffet efterfølgeren: “Jordens Arvinger”, den glæder jeg mig til at læse.